ROMÂNIA U21 se califica in semifinalele Campionatului European de pe primul loc in grupa

Performanta istorica reusita de nationala de fotbal a Romaniei u21. Echipa noastra a reusit sa se califice in semifinalele campionatului european de tineret din Italia. Dupa doua victorii cu 4-1 si 4-2 in fata Croatiei si a Angliei, Romania a remizat cu Franta si astfel cele doua echipe merg impreuna mai departe in competitie.

loading...

Dupa aceste meciuri Romania intalneste Germania in semifinale intr-un meci infernal care va avea loc pe 27.06.2019. Speram ca acesti baieti minunati sa ne faca inca odata mandri si de ce nu sa visam frumos sa ne gandim ca avem sansa sa jucam o finala de campionat european. O finala istorica pentru noi.

Sustinuti de mii de suporteri Romania a uimit pe toata lumea cu rezultatele obtinute in fata unor adversare mult mai puternice care insa in final au fost invinste de acesti baieti extrem de ambitiosi.

Pentru tot ce fac pentru fotbalul romanesc acesti copii minunati merita tot respectul nostru si toata aprecierea. Pana acum sunte surpriza acestui campionat si speram sa ramanem asa pana la final. Trebuie sa amintim ca in cele 3 meciuri disputate Romania a reusit sa obtina 7 puncte si un golaveraj extrem de bun 8-3. In urma acestui rezultat Italia ramane acasa chiar daca acest turneu se desfasoara la ei acasa.

Nu putem decat sa le uram succes in urmatorul meci si sa speram ca o sa ii vedem jucand o finala de Campionat European pentru ca acesti copii cu siguranta merita acest lucru. Hai Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *